Orice casă merită un upgrade



   Casa perfectă este în primul rând un cămin. Indiferent de numărul de camere și tipul mobilierului, nicio clădire nu înseamnă mai mult decât o stuctură oarecare în lipsa unui ambient care să ne facă să ne simțim ca acasă. Dacă ar fi să-i mai atribui alte calități casei ideale, aș spune că e necesar să fie luminoasă, bine aerisită și construită practic. Pentru astfel de case a luat naștere VELUX, compania ce comercializeză produsele necesare pentru o casă de vis!
    Fie că dorim să oferim mai multă luminozitate căminului nostru, că vrem să modernizăm o mansardă sau să transformăm un pod nefolosit într-o parte practică a locuinței, pe site-urile Velux găsim tot ce ne trebuie pentru a da curs dorințelor noastre.



    De exemplu, pentru a face primitoare o mascardă întunecoasă o putem vopsi într-o nuanță deschisă și ne putem ajuta de ferestre de mansardă VELUX pentru a beneficia nu doar de un design ultra modern, ci și de o bună izolare termică și fonică. Geamurile speciale sunt foarte rezistente și permit trecerea optimă a luminii. Dacă dorim să aerisim mansarda, nu va fi nevoie să deschidem geamul deoarece acest lucru se poate face cu fereastra închisă. Asta datorită sistemului inteligent de ventilație de care ferestrele beneficiază. Acest filtru oprește praful și micile insecte să pătrundă în interior, asigurând totodată schimbul de aer între exterior și încăpere.
   Pentru mansarde în care aerul este umed există ferestre speciale  foarte rezistente la apă și murdărie. Materialele atent alese ne scapă de corvoada vopsitului periodic al ramelor și de reparațiile ce se impun în mod normal. 



    Amatorii de mobilă cool pot opta pentru ferestrele inteligente ce se pot deschide în exterior până la un unghi de 45 grade sau la ferestrele VELUX cu acționare electrică. Cele din urmă se închid automat când senzorul detectează stropi de ploaie, așa că nu trebuie să ducem vreo grijă în caz că ațipim în mansardă înaintea unei furtuni ce nu a fost prognozată.
    Tot cei ce iubesc detaliile moderne pot apela la automatizarea casei prin VELUX INTEGRA. Produsele din această gamă nu se limitează la ferestrele de mansardă menționate anterior, ci cuprind rulouri și rolete cu acționare electrică sau motor solar. Efectiv putem controla temperatura, ventilația și securitatea casei noastre ajutându-ne doar de o tabletă. Nu-i o invenție pentru cei leneși, ci doar ceva ce ține pasul cu famiile moderne, aflate mereu în lipsă de timp.



    O casă frumoasă fără un acoperiș decent este ca un trunchi sănătos condus de un cap cu probleme. Dacă apa se infiltrează sau aerul rece pătrunde în interior, trebuie să luăm măsuri. Țigla clasică, foarte grea și sensibilă în fața intemperiilor, este mai nou înlocuită cu țigla metalică. Aceasta este foarte rezistentă, fiind cea mai performantă învelitoare la ora actuală. 
   Un alt avantaj este asigurat de greutatea mică a acestui tip de țiglă, așa că îl putem alege inclusiv pentru renovarea unei case bătrânești sau a uneia ce nu suportă un acoperiș greoi. Îmi doresc o casă din lemn, am văzut la un vecin din localitatea natală un model la care râvnesc și m-am interesat dacă poate fi acoperită cu o astfel de invelitoare. Răspunsul a fost pozitiv, țigla metalică se poate folosi inclusiv în cazul foișoarelor din lemn sau al construcțiilor-anexe. 
    În cazul în care am optat deja pentru un material de calitate pentru acoperișul casei noastre, dar acesta nu a fost montat cum trebuie, VELUX pune la dispoziție servicii pentru renovarea acoperișului.
    Echipele de profesioniști ne stau la dispoziție, oferindu-ne soluții corecte pentru montarea ferestrelor și instalarea acoperișurilor. De la ele putem afla instrucțiuni legate de întreținerea produselor VELUX. Apreciez comercianții care pun la îndemână astfel de echipe, mă gândesc acum la cuplurile de tineri care nu au habar cum să-și așeze o instalație sau o apartură tehnică. Nu toți ne-am născut constructori!
    Orice casă merită un upgrade, iar pentru a găsi soluția perfectă bugetului și așteptărilor noastre trebuie să ne informăm cu privire la serviciile disponibile pe piață. VELUX este un nume care merită atenția noastră, având o experiență vastă în domeniu și un prestigiu care îl recomandă celor ce-și doresc doar binele pentru locuința lor.
 



Comentarii