Evivo ne decorează cu stil baia şi bucătăria


  Noi, femeile, avem o vorbă sfântă: timpul petrecut în baie nu este timp pierdut! Ar fi fost haios ca lucrurile să fi stat invers, luând în calcul timpul zilnic pe care-l petrecem în această încăpere dedicată curățării și înfrumusețării trupești, dar și relxării și meditației. Căci nu există loc mai bun de tras concluziile zilei ori analizat întâmplările de peste zi decât minunata baie, nu-i așa? Cât privește bucătăria, câte dintre noi nu s-au simțit foare fericite aici, reușind să pregătească meniul celor dragi? Pe mine mă destinde pregătirea prăjiturilor, a pizzei gustoase și în permanență încerc ceva nu neapărat complicat, însă nou.
   Unii dintre noi preferă încăperile simple, aranjate într-un mod clasic, în care totul stălucește de un alb imaculat. Alții preferă obiectele de decor cu aer vintage, optând pentru baterii și accesorii retro. Și, că tot vorbim de o epocă în care designul interior a atins cote maxime, există și persoane care acordă mult timp gândindu-se la aspectul foarte modern al încăperilor. 

    Indiferent de preferințe, Evivo vine cu soluțiile potrivite pentru a decora interiorul băilor şi nu se limitează la atât, oferind și produse pentru amenajarea bucătăriilor noastre. Ne putem bucura de preţuri promoţionale la pachetele de produse, iar asta va reduce considerabil cheltuielile făcute. Aceste seturi conţin spre exemplu o chiuvetă şi o baterie în aceeaşi nuanţă, un set chiuvetă granit perfect pentru o bucătărie potrivită ultimei mode.




   De când cu trendul caselor ecologice, în care lemnul şi piatra tind să înlocuiască cât se poate din restul materialelor utilizate în mod obișnuit în construcții, și interioarele locuințelor au suferit modificări serioase. Pereții interiori au început să fie îmbrăcați în scândură ori să fie acoperiți cu tapet ce imită lemnul, iar mobilierul fin, elegant, a cedat spațiu obiectelor din lemn masiv, mai trainice. Urmând trendul, Evivo a inclus în portofoliul său piese ce corespund interiorului unei case rustice precum accesorii de baie sau chiuvete granit, ele sunt dovadă a faptului că orice locuinţă se poate ridica la înălțimea unor case ecologice, păstrându-se un balans între materialele clasice și detaliile din lemn



   Întrebați de ce para de duș mobilă a pierdut teren în ultima vreme și a fost detrontă de accesoriile fixe, designerii de interior au justificat comportamentul clienților astfel: o pară de duș fixă, cu un diametru generos, poate aduce ploaia de vară direct în baie! Iar senzația este cu atât mai autentică, cu cât restul băii e amenajat în așa manieră încât să amintească de natură, apelând la corpuri de mobilier în nuanțe naturale. 
   Interesul pentru paneluri de duș cu hidromasaj este și el în continuă creștere, toți ne dorim puțin răsfăț la finalul unei zile obositoare.



    Pentru că accesoriile din inox nu rezistă mult în timp și riscul de a se zgâria apare la orice mișcare, Evivo s-a concentrat pe materiale mai rezistente, încercând să le mențină la prețuri cât mai accesibile. Chiuvetă bucătărie granit sau chiuvetă de bucătărie compozit? Indiferent de alegere, ambele materiale oferă garanția unui design modern și practic, fiind ceva mai adânci decât modelele standard, cu care eram obișnuiți. 
     Fiecare produs este prezentat în detaliu pe site, pentru a ne fi ușor să ne dăm seama despre dimensiunile și formatul obiectelor ce ne interesează. Spre exemplu, dacă ceva din categoria baterii sanitare de baie și bucătărie reprezintă o necesitate, din descriere aflăm din ce material e confecționat, dacă are sau nu funcție anticalcar, care este tipul de montaj și multe alte detalii ultile.
    Indiferent dacă alegem să ne renovăm baia ori bucătăria, Evivo ne oferă o gamă diversă de produse, gândindu-se la confortul şi bugetul nostru, încercând de peste 20 de ani să păstreze un balans între designul modern al obiectelor şi preţurile plăcute cumpărătorului.
    

Comentarii