Comandă Iherb




    Fetelor, azi vă povestesc despre o comandă plasată pe Iherb după ce au schimbat modalitatea de transport. Coletul cu produse a ajuns la poşta vamală, am plătit TVA pentru cele comandate şi se pare că de acum încolo cam aşa se vor desfăşura lucrurile. Asta nu o să mă ţină departe de site, însă voi comanda mai rar pentru că vama nu este tocmai în apropierea mea şi mai des de o dată pe lună nu intenţionez să îi fac vizite. Pentru transportul produselor am plătit 10 lei, mai puţin decât mă costa vechea modalitate de livrare. Sunt foarte încântată de ce am comandat aşa că voi trece direct la prezentarea produselor.





   Multă vreme am ţinut masca Andalou cu acid glicolic în wishlist şi până la urmă m-am decis să o comand. Multe colege de blog sunt îndrăgostite de acest produs ce exfoliază chimic pielea aşa că eram curioasă să îl încerc. La prima aplicare am simţit că pielea mi se încălzeşte foarte tare însă după 10 minute tenul meu s-a calmat şi chiar am avut o senzaţie de răcorire pentru mai bine de o oră. Pentru tenul gras, cu pori încărcaţi, cu siguranţă merită încercată. Pentru moment sunt mulţumită de efectele sale, pielea rămâne curată după ce clătesc masca şi mă încântă ideea că o pot folosi chiar şi de 3 ori pe săptămână. Un tub de 50 ml costă 51 lei şi poate fi comandat de AICI.
   Dintre produsele Andalou pe care le-am încercat mi-au plăcut mult și cremele de noapte Resveratrol Q10 (în format de 15 ml) şi Luminous Night Cream.



   Dintre produsele de machiaj Physicians Formula am vrut să încerc o pudră bronzantă pentru că marca aceasta e recomandată ca fiind nr.1 în materie de bronzere. Am pus în coş pudra bronzantă Paris, formată din două nuanţe naturale de maro. Ce vedeţi conturat cu glitter este doar pentru impresia artistică, căci sclipiciul auriu e existent doar la suprafaţă. După câteva mişcări cu pensula pe deasupra se şterge în totalitate, ceea ce pe mine m-a bucurat, prefer pudrele fără sclipici. E foarte faină pudra, arată natural, rezistă bine şi nu este parfumată. Citisem despre alte pudre de-ale lor, din gama Argan Wear de exemplu, că sunt foarte parfumate şi asta m-a făcut să le evit. Preţul pudrei bronzante este de 57 lei şi se găseşte AICI.




   Pastele de dinţi Jason fac parte întotdeauna din cumpărăturile mele de pe Iherb. Iar motivul e simplu. Se găsesc şi la noi în ţară, însă un tub costă 41 lei. Nu e mult dacă mă gândesc la calitatea acestei paste de dinţi şi la faptul că e un produs spornic, însă cum Iherb îmi e la îndemână am grijă să-mi alimentez mereu stocul. Sea Fresh şi Power Smile sunt preferatele mele ca şi aromă, însă n-am apucat să testez chiar toate opţiunile disponibile. Un flacon mare de 170 grame costă doar 20 lei (AICI).



    Prietenului meu i-am luat un balsam de buze cu vanilie de la Badger. Am mers pe mâna renumelui firmei producătoare şi pe recenziile altor cumpărători şi am făcut o alegere bună, căci îi place. A fost şi foarte accesibil, 10 lei a costat un batonaş ambalat foarte drăguţ, cu o textură cremoasă, hrănitoare.



   Pe vremea când produsele ELF nu se găseau la noi în ţară comandam din UK muuulte tuşuri gel pentru ochi. Eu împreună cu sora mea. Acum i-am luat ei unul de pe Iherb, căci ştiam că îl vrea din nou. Ţin minte că acum vreo câţiva ani am dat peste unul dint-un lot mai prost şi s-a uscat imediat, însă în rest am fost foarte încântate amândouă de acest produs foarte accesibil, intens şi rezistent. Şi fără miros ieftin! Doar 12 lei costă şi vine însoţit de o pensulă pentru aplicare cu care chiar se pot trasa linii decente. Îl găsiţi AICI.
   
   Ce să fie la următoarea comandă? Ei bine, eu am trecut pe listă o cremă de faţă CeraVe, pensule EcoTools, posibil şi un bb cream Missha (l-am mai avut şi mi-a plăcut, însă aştept o nuanţă mai închisă), un tuş ELF pentru mine de data aceasta, alte paste de dinţi Jason şi eterna mea iubire, crema de faţă pentru protecţie solară Kiss My Face SPF30. 

         Coletele Iherb ajung din SUA în România în 2-4 săptămâni. Dacă nu ați mai comandat până acum de pe site, puteți obține o reducere de 5$ folosind codul URO424. 

Comentarii

Rox a spus…
pudra de la p. formula are mai multe nuante? daca da, tu ce nuanta ai? merci
Rox a spus…
acum am vazut ca nu are nuante :)
Anonim a spus…
nu stiu cum se face, dar mereu ma tenteaza tot ce iti cumperi.