Ținută: Pantaloni scurți și bluză sport


  Hainele sport sunt foarte comode și chiar dacă suntem sfătuiți să ieșim cât mai des din zona de confort parcă nu dorim să purtăm tot timpul rochii, sandale și gentuțe cochete. Deși stilul sport nu mă definește, sunt zile în care pantalonii scurți și tricourile simple sunt prietenii mei cei mai buni. În astfel de momente prefer să iau un rucsac cu mine, să renunț la geantă. Astfel pot lua mai multe lucruri când plec de acasă.
   Ceasul din lemn e unicul accesoriu pe care l-am purtat cu drag în această vară. Este foarte ușor, mai simplu de purtat decât un model clasic, din metal ori prevăzut cu o curea din piele. Se potrivește multor ținute, eu îl iau și la ținute sport, casual, dar și atunci când port rochii elegante. Ceasurile din lemn sunt scumpe în prezent, însă sunt convinsă că pe viitor vor exista și variante la preț mai mic, după ce o să se răcească acest trend.



 Am purtat:
bluză: Miniprix (pe negru AICI)
pantaloni scurți Oasap.com
teniși Converse 
ghiozdan: Mi Pac 
ceas: JORD

   Am câteva rucsacuri, cele cu imprimeuri vesele sunt favoritele mele. Am cumpărat și modele mai scumpe, dar și dintre cele mai accesibile. Îmi amintesc de un ghiozdan roz cu floricele pe care l-am comandat de pe Ebay și pe care l-am așteptat 2 luni și mai bine până a sosit la destinație. Din păcate, n-a rezistat încă pe atât, s-a rupt repede, bretelele lui fiind confecționate dintr-un material îndoielnic, un soi de piele artificială subțire. Dar mi-a plăcut felul în care arăta, a fost rucsacul meu favorit chiar dacă a costat câțiva dolari.
    Cel pe care-l port în ținuta de azi e un model Mi Pac cu fluturi, un ghiozdan pe care mi l-am dorit tocmai pentru că-mi plac aceste insecte. Ghiozdanele Mi Pac se găsesc acum și în România, pot fi comandate de pe Elefant (vezi aici). Pe al meu l-am cumpărat de pe Asos, în urmă cu mai bine de un an.





Comentarii

Unknown a spus…
Am luat si eu Conversi de pe Fashion Days, cu imprimeu military.
Imi plac si ai tai:)
Ramy's Blog a spus…
Super ținută! Ce frumoși sunt pantalonii!!!! De curând mi am luat și eu un rucsac de la Primark, îmi place la nebunie și mi se pare așa comod!!!!
ilda76 a spus…
E mai faina bluza pe alb, pe negru isi pierde sarmul - asa imi pare mie!
Aurora, ma identific cu primele idei exprimate in postarea asta... :)
Foarte mult imi place tinuta, pantalonii cu trandafirasi au un aer delicios, rucsacul are fainosag!
Tu esti intr-o forma excelenta, arati minunat! Te pupacesc, draga mea!
Ilda
Lavender Thoughts
cris a spus…
Ador genul asta de tinute simple si lejere, rucsacul completeza perfect tinuta :*
Unknown a spus…
Ce combinație plăcută, draga mea! Arată super! Să nu mai spun de faptul că topul tău simplu se așează atât de bine. I love it!

Te pup!
www.gabriela-popescu.com
Toma Aurora a spus…
Brîndușa, am văzut că au mereu campanii Converse. Să-i porți cu plăcere, imprimeul military e foarte căutat acum.
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Ramona, merci!
Noi nu avem Primark, ce-aș mai cumpăra și eu de la ei. În special ghiozdane și șosete cu imprimeu :)).
Toma Aurora a spus…
Ilda, am și pe roz deschis dar nu știu pe unde am pus-o. Le-am luat de la Miniprix într-o perioadă cu reduceri mari (parcă 90%) și s-au dovedit a fi de real folos.
Rucsac cu făinoșag? Asta era, asta îmi lipsise din descriere :D.
Mulțumesc, Ilda. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Cristina!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Merci, Gabriela!
Pupici!
Georgiana a spus…
Arati minunat! Pantalonasii imi plac tare mult, iar bluza mi se pare mai faina pe alb, cum a scris si Ilda mai sus - isi pierde farmecul in varianta neagra.
Pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Georgiana!
Pantalonașii îi am de vreo 2 ani, se numără printre articolele mele favorite pentru vară.
Pupici!
ilda76 a spus…
:))) Oricat as vrea eu, vorba asta cu "fainosagul" nu-mi apartine! Am invatat-o si eu de pe la cititoarele ardelence! In schimb, am alte vorbe de duh, te-ai invatat cu ele! :D
Unknown a spus…
Buna ziua am vrut sa intreb daca mai aveti Rucsacul Mi Pac cu steluțe???
Toma Aurora a spus…
Bună!

Eu nu vând nimic, ghiozdanul cu steluțe avea doar formă de recomandare. Nu mai este în stoc pe Elefant, am verificat acum și am observat că este indisponibil :( .