Ser antirid 14% AHA Neoteric



   Fetelor, după o serie de recenzii nu tocmai pline de cuvinte de laudă, urmează să vă povestesc azi despre un produs care, după părerea mea, poate fi considerat esențial pentru persoanele cu ten gras ori cu pori încărcați. Acesta este serul antirid de la Neoteric, un produs cu un coținut ridicat de acid glicolic (14%), ingredient ce exfoliează chimic pielea și o păstrează foarte curată, luptând împotriva coșurilor, ridurilor de expresie și petelor.

   Consistența serului este lichidă. Este la fel de lichid precum apa, așa că trebuie să aveți mare grijă atunci când îl aplicați. Datorită consistenței, produsul se mai prelinge pe lângă capac, așa că flaconul trebuie păstrat în poziție verticală. Se aplică cu degetele pe ten, este absorbit aproape instant de piele. Nu lasă niciun fel de peliculă, nici măcar acea senzație pe care o ai după ce te dai cu un gel ușor. Nu! Se absoarbe complet.
    Persoanele care nu au mai folosit acid glicolic pe față vor simți o senzație de arsură la primele utilizări. Dacă această senzație vă deranjează, puteți clăti produsul de pe față după 15 minute. Eu n-am simțit niciun disconfort, însă am mai folosit produse cu AHA, iar când am început să le utilizez, prin septembrie, am simțit că mă arde pielea.
   Efectele serului, pe care le-am constatat, sunt următoarele: 
-ten foarte curat, cu doar câteva coșuri apărute din când în când;
-piele foarte fină, netedă;
-riduri de expresie eliminate după 6 săptămâni de utilizare zilnică;
-în privința petelor lăsate de acnee rezultatele sunt slabe.
   Au trecut aproape 2 luni de când folosesc acest produs lichid și am consumat jumătate din flacon. Uneori l-am folosit și pe tălpi, acolo unde pielea mea este foarte uscată. Rezultatele au fost foarte bune: piele mai netedă decât am avut-o vreodată în mai puțin de o săptămână de aplicare zilnică, seara. Se poate folosi și pe corp. Eu am observat o diminuare a petelor de pe brațe și umeri mai evidentă decât pe față. Pe ten nu știu de ce nu funcționează la fel de bine la acest capitol, dar am să insist cu aplicarea.
  Pentru că are un conținut foarte ridicat de acid glicolic, 14% după cum spuneam, produsul trebuie completat prin folosirea unui produs cu grad mare de protecție solară pe timp de zi, pentru ca pielea să nu se ardă. 


   Produsul prelins pe lângă capac se transformă într-un fel de ciment alb, se cristalizează după câteva ore, așa că fiți atente și nu lăsați flaconul desfăcut, altfel produsul se poate solidifica în totalitate și nu mai aveți ce face cu el.
   Prețul unui flacon de 59 ml este de 16$, nu mai mult de 65 lei în banii noștri. Dacă e să luăm în calcul faptul că ne ține câteva luni bune, chiar trece drept un produs accesibil.

    Este un alt produs marca Neoteric pe care îl trec pe lista favoritelor. Tot ce am încercat de la ei mi s-a părut de foarte bună calitate, dar rezultatele pot să difere de la un ten la altul. Produsele Neoteric se găsesc online pe Iherb.com, nu cred că există undeva în România, însă transportul pe Iherb nu este foarte scump (între 2 și 8$ pentru comenzi mai mari de 20$, cu o greutate nu mai mare de 1,8 kg). Produsele pot fi folosite și de către bărbați, nu conțin parfum și au un ph foarte scăzut, 4, fiind tolerate și de pielea foarte sensibilă. 

Comentarii

Ella a spus…
Sună foarte bine, o să-l iau în calcul! Am tot zis că vreau să încerc și ceva cu AHA, dar tot amân.
Gya a spus…
Suna bine, pare un produs bun

gya-make-up.blogspot.ro
Unknown a spus…
Si eu mi-am luat Enhanced Lotion Anti Wrinkle. L-am folosit doar o data deocamdata. Acum astept sa aduca, ca e out of stock, si lotiunea de corp care o ai tu. In special pentru talpi.
Gutu Bianca Lucia a spus…
eu am avut clenserul de la ei si chiar mi-a placut asa ca scriu pe wishlist si produsul acesta chiar suna prea bine sa fie ratat :)
Cherry Queen a spus…
imi place produsul acesta. mi-ar fi foarte util, tinand cont ca tenul meu e exact asa cum ai descris in articol.
insa pana la o viitoare comanda iHerb, ma limitez la ce mai am pe acasa. :d
pupici!
Toma Aurora a spus…
Diana, sper să ți se potrivească produsul. Mie mi se pare a fi unul foarte bun pentru tenul mixt/gras.
Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, sunt curioasă cum ți se vor părea produsele ce conțin acest acid :D.
Toma Aurora a spus…
Gya, mulțumesc pentru vizită!
Toma Aurora a spus…
Brîndu, pentru tălpi mi se pare cea mai bună chestie folosită vreodată.Am folosit diferite pile, perii, creme, fără vreun rezultat notabil. Însă acidul acesta glicolic chiar curata bine toata pielea ingrosata, încât mi se par uimitoare rezultatele.
Toma Aurora a spus…
Bianca, mult de tot îmi place și gelul acela de curățare. Nu voi mai renunța la el!
Te pup!