Comandă Kurtmann



   V-am zis de ultima mea aventură pe Kurtmann. Utimele zile au fost așa de agitate încât m-a luat prin surprindere curierul când m-a căutat să-mi dea pachetul. Printre altele, am participat la un eveniment foarte frumos organizat de către echipa Seo Monitor. Ca de fiecare dată am întâlnit oameni interesanți, am revăzut câțiva bloggeri pe care îi știam, pe alții mi-a făcut plăcere să-i întâlnesc pentru prima oară. Am ascultat, din nou, indicațiile lui Imperator Travel dar și pe cele venite din partea echipei Seo. 
   Din păcate, am fost nevoită să refuz invitația de la Straja, acolo unde a avut loc gala SuperBlog, timpul nu mi-a fost deloc prieten și două zile de vacanță la munte nu puteau fi strecurate în program. Însă am să recuperez, am să-i văd cu siguranță la anul și pe cei din echipa SuperBlog. Din primăvară am devenit partener, este mai frumos acest statut, dar o să-mi amintesc mereu, cu drag, de perioadele în care eram participant și scriam pentru probele concursului.

   Trăiam cu impresia că ieri am plasat comanda pe Kurtmann.ro și trebuia să mai treacă ceva vreme până să primesc minunata rochie de la Zara, cea cu broderie și perluțe, care mi-a căzut cu tronc din prima clipă când am văzut-o pe site. Bine am făcut că n-am tras de timp, căci imediat stocul s-a epuizat. Bănuiesc că două sau trei exemplare au avut pe stoc. Măsura comandată a fost XS, însă se potrivește unui S. Dacă stocul va fi refăcut, țineți minte acest detaliu.
   Eu am mai văzut rochia aceasta pe Ebay, acolo unde se vinde la prețul ei standard, de 130$, tot în măsura XS. Pe Kurtmann s-au adus, în ultimele 6 luni, mai toate modelele din colecția din care face parte și rochia, însă în foarte puține exemplare. Bluzele au costat în jur de 70 lei, iar rochiile cca. 100 lei. E problematică partea cu stocurile, din nefericire.







  Pentru că această rochie are o croială foarte lejeră, m-am gândit să comand și o curea-centură pe care să o prind în talie. Am găsit una potrivită, de la Stradivarius, pentru care am plătit foarte puțin, în jur de 12 lei, acest produs aflându-se la reducere. 
   Reducerile de pe Kurtmann au ajuns azi la 60%. Mare lucru nu se mai găsește pe site, e o perioadă în care deținătorii magazinului vor să facă o lichidare de stoc pentru a o lua de la capăt, cu produse noi, în 2015.
    Eu sunt foarte mulțumită de rochie, din fotografii nu se observă toate detaliile, însă e decorată cu perle mici pe tot spatele, precum și pe piept, iar partea brodată e lucrată bine. Încă o rochie frumoasă pregătită pentru garderoba de vară! 



  Săptămâna trecută mi-a fost livrată comanda de la Elefant. Am luat trei cărți scrise de Faulkner: Sanctuar, Iscoadă în țărână și Hoțomanii. În recomandările lunilor trecute am strecurat și două titluri ale acestui autor, personal îmi place, iar reducerea de 45% de pe Elefant e o mare bucurie pentru mine.  Toate povestirile lui Faulkner sunt ciudate, modul său de scriere este întortocheat, iar personajele cu care lucrează sunt atipice. Eu îl recomand pentru zilele în care sunteți mai liniștiți, căci necesită concentrare. Uneori e indicat să vă faceți o schemă mică a numelor, altfel riscați să pierdeți firul. Nu e o rușine, multă lume îl citește astfel. În rest, istorisirile lui sunt captivante, nu o să vă plictisească.
   Elefant are brăduți pentru extra-reducere. Eu l-am folosit pe cel de 10 lei, valabil pentru comenzi mai mari de 50 lei. Dacă luam cărți de 100 lei, puteam să aplic codul de 20 lei, însă n-am trecut pragul. Pentru fiecare categorie în parte există brăduți cu un cod special de reducere, îi găsiți pe toți pe pagina de pornire a site-ului. Livrarea se face mai greu în această perioadă, eu am așteptat 4 zile până a sosit curierul cu pachetul.

Comentarii

Unknown a spus…
Vaaai, dar frumoasa e! Si eu am luat azi o fusta+o esarfa. Sper sa improspateze stocurile!
Sa o porti cu placere!
MayDay a spus…
Foarte frumoasa si bine lucrata rochita! :)

http://the-may-day.blogspot.ro/
Unknown a spus…
WOW...Cat de lejer pare materialul! Iubesc materialul asta. Este si fluid si racoros si ma duce cu gandul la vacanta :)
Toma Aurora a spus…
Brîndu, eu cred că asta au în plan, să sperăm că vor băga lucruri noi cât mai repede! :D
Mulțumesc, draga mea! Să te bucuri și tu de noile achiziții! :)
Toma Aurora a spus…
Foarte bine confecționată, e justificat prețul de pe etichetă. Au avut și două bluze cu broderie acum ceva vreme, însă nu le-am prins. Sper că vor mai aduce, sunt tare frumușele articolele din această colecție :).
Te pup, May Day!
Toma Aurora a spus…
Larisa,materialul este lejer și în realitate și se așează frumos pe corp. Cu centura prinsă, rochia îmi vine undeva până la genunchi, e mult mai ușor de purtat astfel. :)
Unknown a spus…
Ador hainele albe, croielile lejere și bluzițele gen ie sau cămășuță. Chiar astăzi am purtat una cumpărată de pe Kurtmann și a fost tare lăudată.

Să te bucuri de lucrurile alese și spor la citit, dragă Aurora! ^^