Florile potrivite în funcție de zodie



   Noi, fetele, tragem cu ochiul în horoscop chiar dacă nu credem în cele scrise în dreptul zodiei noastre. Pentru că suntem curioase și pentru că nu ne putem abține ca măcar să citim printre rânduri ce spun astrologii că ni se prezice pentru ziua, săptămâna ori luna respectivă.
   Băieții nu se lasă așa repede tentați de magia horoscopului, însă au o slăbiciune pentru el în momentul în care vine vorba să facă un cadou. Mulți se ghidează după piatra semiprețioasă caracteristică unei zodii atunci când vor să facă un dar unei femei dragi și tehnica aceasta merge de fiecare dată, chiar dacă cea cadorisită e mai degrabă impresionată de atenția acordată detaliilor decât de culoarea bijuteriilor primite. Fie el onixul cât de negru, dacă îmi e oferit de cel drag sub pretextul că a citit el undeva că asta e piatra norocoasă a capricornului, atunci mă declar cucerită!

   Pentru că florile reprezintă principalul cadou pe care bărbații îl oferă femeilor, se cuvine să scriem un cod pentru a le simplifica munca atunci când vor sta în cumpănă dacă să cumpere trandafiri ori lalele pentru femeie iubită. Prin urmare, să încercăm să simplificăm ecuația flori, fete și băieți. Dacă pe fete și pe băieți îi cunoaștem, rămâne numai să dăm de cap necunoscutei rămase-florile, iar ghidul de mai jos ușurează rezolvarea exercițiului.

   Femeia Berbec este fană a buchetelor uriașe, iar culoarea sa favorită în materie de flori se zvonește că ar fi roșul. Cu un buchet generos de trandafiri parfumați s-ar putea să scăpați cu bine din coarnele berbecuței care vă pune gusturile la încercare.
   Deși femeia Taur este tot o cornută, ea nu împunge deloc când vine vorba de flori. Îi plac cele plăpânde, precum florile de mac, dar și cele colorate în nuanțe pudrate de roz, oferite în buchete subțiri, ori chiar în varianta unui singur fir.
   Misterioasele născute sub semnul Gemenilor joacă la două capete. Ele iubesc florile firave, precum narcisele, lăcrămioarele ori levănțica, însă este esențial ca acestea să fie puternic parfumate. Prin urmare, domnilor: buchete mici, delicate, dar intens parfumate!
   Femeia Rac n-o să dea cu spatele dacă-i oferiți flori albe. Indiferent dacă alegeți o orhidee sau un buchet generos de liliac, nu vă abateți de la alb. Altfel s-ar putea ca răcoaica nu doar să dea un pas înapoi, ci chiar să vă piște nințel cu cleștii săi.
   O femeie Leu devine o felină blândă în fața unui buchet de flori galbene. Derivatul permis: florile oranj. Iar asta pentru că leoaicele trăiesc totul cu intensitate și preferă culorile foarte puternice, care să fure ochiul.
   Fecioara, în inocența sa zodiacală, preferă florile vii, în ghiveci. O puteți cuceri oferindu-i flori în nuanțe de albastru, dar și buchete bazate pe o cromatică rece: alb-albastru. Puritană în ale florilor, nu se recomandă a încerca să îi neglijați preferințele!
   Femeia Balanță stă serios pe gânduri atunci când vine vorba de flori. Nu știe exact dacă-i plac mai mult cele roșii, cele galbene ori cele violet, așa că cel mai bine e să mergeți pe varianta unui buchet multicolor. De asemenea, balanțele sunt foarte cârcotașe când vine vorba de modul de asamblare a unui buchet și de aceea cel mai indicat este să alegeți unul pregătit de un profesionist, pentru a nu vă găsi nod tocmai în papura buchetului oferit!
   Buchetul potrivit pentru femeia Scorpion trebuie să inspire patos, ca și caracterul vulcanic al celor născuți sub acest semn. Florile colorate în roșu aprins sunt favoritele lor, dar și cactușii se numără printre favorite. E normal pentru un scorpion să iubească cactușii, nu-i așa?
  Se spune despre femeile Săgetător că sunt cel mai greu de mulțumit când vine vorba de cadouri. Însă nici măcar o Săgetătoare exigentă nu poate rămâne rece în fața unui buchet de trandafiri de culoare roșie. Atenție, să nu fie foarte stufos, căci această femeie preferă moderația!
   Spuneam despre femeia din zodia Gemeni că este misterioasă, însă nici nu se poate compara cu femeia Capricorn. Aceasta trăiește practic într-o capsulă și rareori își declară trăirile. Însă vă spun (din experiență!) că și domnițele Capricorn sunt niște romantice și apreciază florile micuțe, precum violetele, panseluțele și florile de câmp.
    Dacă am trecut de o zodie fără pretenții, că vedeți acum fițe pe capul femeii Vărsător! Mare amatoare de flori exotice, aceasta se lasă impresionată de orhidee și flori rare. Destul de scump să intri în grațiile unei femei Vărăstor, însă se spune că acestea sunt cele mai iubitoare și protectoare dintre toate.
   Delicata femeie Pești adoră florile de apă. Nuferii sunt florile despre care se spune că sunt potrivite zodiei, însă și buchetele încercuite de frunze de ferigă le sunt pe plac.

   Acum că am pus toți domnii în temă, ecuația noastră își va găsi rezolvarea prin cumpărarea buchetului potrivit. Flori, fete și băieți e totuși un joc fără sfârșit, în care perechile se formează la nesfârșit, așa că niciun bărbat nu va scăpa c-un singur buchet. Va trebui să facă pereche nu doar cu iubita, ci și cu mama, mătușa, colega de birou, în funcție de situația ivită, iar un ghid precum cel de mai sus probabil trebuie notat undeva, cu grijă. De buchete se ocupă florăria online Flori cu drag. Cum altfel decât cu...drag, livrând buchete frumoase și aranjamente florale oriunde în București, în maxim 24 de ore.




Comentarii

ilda76 a spus…
Racoaica din mine a citit curioasa precum o matza ce ii este harazit ca "destin floral"! :)
Superbe buchetele de flori dar indraznesc a milita pentru preturi mai rezonabile! Nu de alta, dar sa fie accesibile buzunarelor cat mai multor baieti! :D

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts

m-ai nimerit,sunt capricorn si florile mele preferate sunt cele de camp,si da sunt o fire romantica!
Toma Aurora a spus…
Ilda, de acord. Sunt niște buchete superbe dar potrivite pentru ocaziile cu adevărat deosebite. În rest, eu cred că noi, fetele, apreciem până și florile oferite în variante foarte simple atâta vreme cât vin din partea cuiva foarte drag. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Daniela, mă bucur că te-ai regăsit în descriere. Și eu sunt tot capricorn, sunt absolut de acord în privința florilor de câmp. Sunt și favoritele mele!
Loredana a spus…
EU ma bucur de orice floare...nu sunt fitoasa...chiar daca sunt Varsator:D
Toma Aurora a spus…
Loredana, mai sunt și excepții. Te pup!