Cadouri pentru bărbații cu stil


   Perioada Sărbătorilor aproape c-a sosit. Unii și-au făcut deja listele de cumpărturi, alții se află cu ele în lucru. Eu m-am decis, în mare, ce am de cumpărat pentru fiecare persoană dragă în parte, am stabilit încă de pe la jumătatea toamnei care este bugetul aproximativ rezervat cadourilor. Ca de obicei, bilanțul sfârșitului de an va fi același: cheltuieli mari! Însă acestea cântăresc puțin dacă le pun în balanță cu bucuria făcută celor pe care-i iubesc. 
   Nu tot timpul am tras lozul câștigător atunci când am făcut un cadou. De câteva ori chiar mi s-a reproșat, luni mai târziu, c-am fost destul de zgârcită când am ales darul pe care l-am oferit. Nu m-am supărat, deși puteam să invoc codul bunelor maniere și toată maculatura ce mi-ar fi sărit imediat în ajutor, subliniind faptul că un cadou trebuie întotdeauna acceptat în forma care vine, fără strâmbături din nas. Însă, lăsând teoria deoparte, practica m-a învățat că în cazul persoanelor pretențioase ori cele nu foarte apropiate, pentru care un cadou nu are o însemnătate cimentată de sentimente, trebuie să mergi la sigur cu un cadou ceva mai scump. Teoria cadoului scump merge aplicată chiar și-n cazul apropiaților, pentru că fiecare dintre noi apreciază un cadou prețios, ales cu atenție, care demonstrează că cel care ni l-a oferit a făcut un mic efort financiar pentru a ne răsfăța.

   Articolul de astăzi este dedicat cadourilor cu stil, de lux, pentru bărbați. Cadouri destul de scumpe, însă care vor încânta cu siguranță pe destinatar. Întreaga selecție de produse face parte din portofoliul MyMan.ro, un site cu o folosofie aparte. Mi-a făcut plăcere s-o descopăr, așa că am să vi-o împărtășesc și vouă. Magazinul a luat naștere pornind de la plăcerile bărbatului ce se diferențiază de mase. Bărbatul care nu bea tot timpul bere, se uită la meci și fluieră după femei pe stradă. Bărbatul care are un loc de muncă decent, care se răsfață ocazional cu un pahar de băutură fină și căruia îi place să arate impecabil măcar din când în când, atunci când merge seara în oraș sau participă la o petrecere. Genul de bărbat pe care fiecare dintre noi în cunoaște, chiar dacă el îmbracă forma iubitului, soțului,tatălui, șefului sau partenerului de proiect. Nu e neapărat un dandy și nu e automat metrosexual, ci este elegant în aceeași măsură în care unele femei își doresc să primească aceeași etichetă, cea a eleganței.
   Pentru acest tip de bărbat, magazinul de cadouri MyMan.ro a pregătit cadourile potrivite: seturi pentru ras și cosmetice de cele mai bună calitate, băuturi fine, jocuri de șah cu aspect fancy, accesorii cu bun gust. Deloc ieftine, dar la aceleși prețuri cu darurile pe care noi, femeile, ni le dorim. Așa cum noi ne orientăm înspre o rochie ceva mai scumpă, un ceas de firmă sau un parfum prețios, la fel există și pentru ei varianta unui whisky deosebit, a unei genți din piele de calitate sau a unui set complet de accesorii pentru bărbierit semnat Truefitt&Hill.






   Pentru cei care nu se mulțumesc cu varianta unui cadou standard, de tipul unei sticle de băutură, a unor butoni ori a unei serviete, există pe site o categorie aparte- Arta si decoratiuni- în cadrul căreia găsim cadouri sofisticate pentru camere de lucru. De pildă, unui bărbat ce lucrează la birou îi putem oferi un frumos set pentru scris. Putem alege chiar și o variantă cu pană inclusă! Iar pentru cei mai exigenți, o lampă de birou cu aspect vintage va constitui cadoul ideal!




Comentarii

sunt frumoase toate cadourile alese de tine, imi plac mult masa de sah,ceasul si busola!
Toma Aurora a spus…
Daniela, mă bucur să aud! :)
coco a spus…
Frumoase cadouri, numai ca as prefera sa-mi ramana mie fondurile :)
Loredana a spus…
Eu o sa iau o pana de scris! :))) Glumesc!
Eu n-am facut listuta, insa o am in minte! :)
Pupici
Toma Aurora a spus…
Loredana, eu aș vrea o pană de scris pentru mine :D. Mult spor în alegerea cadourilor perfecte, draga mea! Te pup!