Vara asta e Tocmai cum ne-am dorit



   Cu toții ne dorim o super vacanță de vară: mers la mare, savurat cocktailuri pe plajă sau făcut drumeții lungi pe munte. Fiecare cu preferințele lui! Însă ce te faci când te trezești dornic de distracție dar fără un buget suficient  la dispoziție? Facturile tot trebuie să le plătești iar mâncarea zilnică trebuie cumpărată, deci ocaziile de economisire sunt ioc! Și cu toate astea, există o portiță, un colac de salvare pentru cei aflați la marginea prăpastiei depresiei, aproape consolați cu gândul că n-o să plece nicăieri în vara aceasta, iar numele soluției este Tocmai.ro(click aici), celebra platformă online pe care se poate vinde și cumpăra orice și care, în aceasta vară, oferă și transport gratuit prin curier pentru orice tranzacție efectuată prin intermediul site-ului.
   Cum procedează omul cu dor de ducă, pentru a face rost de primbare prin intermediul Tocmai.ro? Foarte simplu! Caută bine prin casă, curte și împrejurimi ce are de vânzare și nu-i mai trebuie. Un televizor mai vechi, un playstation care făcea valuri odată, un mixer ieșit din schemă după ce și-a cumpărat robot de bucătărie, o anvelopă, o rochie de mireasă de-a bunicii că nu se știe niciodată ce vânător de haine vintage stă la pândă în spatele unui laptop. Le ia frumușel, pe rând, la pozat. Își face cont pe Tocmai.ro și își adaugă produsele în secțiunea Anunțurile mele. Dacă e grăbit din cale-afară, poate posta fotografiile produselor și fără a-și face cont, folosindu-se numai de adresa de e-mail. E cât se poate de simplu! Apoi, tot ce poate să mai facă e că aștepte să fie contactat de un posibil cumpărător.
    Ziua va începe altfel pentru omul nostru atunci când telefoanele vor zbârnâi, iar comenzile vor curge! Iată, s-a găsit un cumpărător și pentru rochia de mireasă a bunicii, ce vă spuneam eu! Toate obiectele sunt apoi preluate de băieții de la Fan Curier și livrate cu taxe 0 de expediție către cumpărător, care are dreptul de a verifica produsele comandate înainte de a plăti curierului suma necesară pentru ridicarea pachetului. Iată că și rochia a fost pe placul domnișoarei care a cumpărat-o, ba chiar a lăsat și un mic bacșiș băiatului de la curierat, dar asta rămâne între noi. În zilele următoare Fan Curier va face cale întoarsă, pentru a aduce omului nostru banii pentru obiectele vândute. Omul nostru îi va lua și iată-l voios cum caută pe net o ofertă de vacanță potrivită noului său buget.



     Se vor găsi cârcotași care să spună că nu merge, dom'le, așa simplu cu vânzările astea online și că nu toată lumea are norocul să-și vândă catrafusele pentru a scoate bani de vacanță. Adevărat! Însă pentru cei mai puțin optimiști, care pun tot timpul răul înainte, Tocmai.ro a pregătit o super surpriză aniversară. Astfel, pentru 5 ani de Tocmai.ro, site-ul oferă 5 mini-vacanțe pentru două persoane, câte una la fiecare sfârșit de săptămână. Fiecare doritor trebuie să încarce 5 anunțuri pe site, cu absolut orice lucru ce-i nu mai este folositor și pentru asta va primi o șansă de câștig. Și nu trebuie să se mulțumească cu una singură, căci la fiecare 5 produse postate, va primi o șansă în plus!
   Iată cum, indiferent de succesul în vânzări,  există mai multe soluții pentru a avea parte de o vară tocmai cum ne-am dorit!
    

Comentarii

Lamiita Petre a spus…
Este foarte util acest site si uite ca ai posibilitatea sa si castigi cu ajutoul lui , nu numai sa rezolvi niste probleme . M-ai convins sa fac un inventar prin casa incepand cu garderoba . Multumim pentru informatie .