Supersandalele, eroinele acestei veri!



    Vara lui 2014, undeva în țara SuperPantofilor. Se ridicase o problemă, în cadrul unei întîlniri la vârf înalt, că nu e treabă curată cu femeile în acest sezon cald, că un blestem a căzut asupra lor și că nu pot face față zilelor de vară decât apelând la puterea magică a supersandalelor! Pe ordinea de zi a întrunirii s-au scris astfel următoarele:
       „Anul acesta, mai rău ca-n anii trecuți, femeile sunt puse la grea încercare. Și numai datorită designerilor care au adus în tendințe nu una, nu două, ci zeci de nuanțe. Femeile și-au pierdut, practic, mințile, atunci când au aflat care sunt ultimele noutăți în materie de fashion și fiecare și-a calculat bugetul astfel încât să le ajungă banii pentru achiziționarea de sandale în toate culorile la modă. Mai degrabă să nu mănânce pepene roșu pe vara aceasta decât să rămână fără bani pentru sandalele roșu watermelon pe care au pus ochii. 
   Luând cunoștință de situația tensionată ce-a pus pe jar muierimea, toate capetele luminate din statul SuperPantofilor, a decis să trimită trupe de sandale, bine intenționate, pentru a calma spiritele și a ajuta femeile în caz de calamitate vestimentară. Că doar se știe cât de iritate pot fi atunci când nu-și găsesc încălțămintea favorită.

     Prin urmare s-au trimis în modul următor: 
    Sandale din piele în două culori, în nuanțe ce amintesc de înghețata fină de vanilie și căpșune. Asta pentru a salva orice femeie în cazul în care i se deschide apetitul prea tare și nu se poate limita la un singur cornet de înghețată. Supersandalele vor salva femeia de la riscul de a-și pune în pericol silueta armonioasă! Și, mai mult decât atât, ele se vor potrivi perfect rochiilor albe de vară, aducându-le o pată de culoare fără a le răpi din puritate.




   Sandale în nuanțele plajei și a mării vor fi o consolare pentru femeile care nu ajung deloc ori prea curând pe litoral. Ele vor ridica moralul femeii aflate în astfel de situații și-i vor da un aer de vacanță, chiar dacă bronzul pe care ea l-a obținut e rezultatul lenevitului pe o bancă în parc ori pe un scaun în spatele grădinii. 




   Pentru situațiile în care individele de mai sus nu ajung deloc la mare și ajung, în schimb, să petreacă câteva zile la rudele de la țară, vom trimite sandale joase, de culoarea ierbii, să le susțină pe parcursul șederii. Nu putem lăsa femeia să se împiedice atunci când aleargă pe câmpuri ori să cadă atunci când se va cățăra să adune câteva zarzăre coapte. Nu, nu! 





  Ajungând la urechile noastre faptul că în această vară multe femei vor trebui să onoreze invitațiile la nunta prietenelor, trimitem nu una, nu două, ci trei perechi de sandale cu toc care să le vină în ajutor. Supersandalele multicolore vor accesoriza perfect o rochie simplă, cele bej vor face față cu succes chiar și uneia plină ochi de paiete, iar cele bicolore pot fi de real folos în cazul în care rochia aleasă e din dantelă de culoare deschisă. (Se noteză și faptul că toate perechile au și baretă de salvare, pentru maximă protecție în timpul horelor!)




    Din surse de încredere am aflat, cu încântare, că vara este anotimpul cel mai prielnic întâlnirilor romantice. Avem dovezi clare în acest sens: femei surprise probând ore înșir ținute în magazine, petrecând tot mai multe ore în fața oglinzii ori alergând până la epuizare în sălile de fitness. Din pricina iubirii, avem, la fel, dovezi concludente, că femeile devin niște împiedicate. Datorită capului ținut în permanență în nori, ele orbesc în fața treptelor, a gurilor de canalizare și a dalelor de pe trotuar. Motiv pentru care, în intervenție de urgență, trimitem sandale cu toc sigur pentru toate îndrăgostitele. Care să nu le lase să se balanseze prea mult atunci când se împidică și care să le ofere un aer chic în ochii iubiților. Cu alb, maro și auriu să fie!





    Și, la final, mai întâi declarându-ne îngrijorați de următoarele, am aflat cumva că există și femei ce sunt nevoite să stea toată ziua pe drumuri. Cu treburi diverse, de la plătitul facturilor la raliul cu coșul de cumpărături prin supermarket. Așa cum se cuvine, vom trimite nu doar sandale bej, comode, cu talpă ortopedică joasă, acestor femei, ci și mesaje de susținere pentru a nu capitula. Dragelor, nu cedați, supersandalele vor avea grijă maximă de picioarele voastre și nu vă vor lăsa să obosiți până la finalul zilei!

   Nemaifiind alte probleme de discutat, președintele SuperPantofilor declară ședința închisă, adăugând, drept anexă, că toate aceste supersandale ar fi de preferat să fie cumpărate de domni pentru doamne, deoarece: „Nu se poate, dom'le, ca bărbații că nu-și arate și dânșii tot sprijinul în aceste situații de urgență!





Comentarii

Unknown a spus…
Uuu, ce frumoase sunt! :)
ilda76 a spus…
Tu stii cate pofte am eu acum??? De sandale, de shopping, de inghetata, de pepene... de toate cele! :)
Mi-am ales favoritele! Ghici care sunt? :D

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Teodora, da! Le-aș vrea pe toate! :D
Toma Aurora a spus…
Ilda, cred că primele sunt, așa-i?